, 2021/11/16

Őszintének lenni. Cody Rigsby a Dancing With the Stars hétfői, november 1-jei epizódjában tisztelgett egy barátja előtt, akit a függőség miatt veszített el. A próbák során partnere, Cheryl Burke megosztotta vele, hogy saját alkoholizmussal folytatott küzdelmei közepette még mindig küzd azért, hogy erős maradjon.

A gondolataim hangosabbak mint valaha

"Szó szerint napról napra, lépésről lépésre haladunk, de határozottan összekovácsolódtunk az összes hullámvölgyünkön keresztül, ahogy ti is láthattátok - a COVID-tól kezdve a sebezhetőségig és az ilyen mentális összeomlásokig, hogy őszinte legyek" - mondta a 37 éves Burke az Us Weeklynek és más riportereknek az epizódot követően. "Ez nem könnyű, igaz? A kimerítő menetrend nagyon nehéz.

Néha nagyon bizonytalannak érzem magam. Vannak olyan pillanatok, amikor kételkedem néha a koreográfiámban, és ő felemel engem, és lesznek olyan pillanatok, amikor úgy érzi, hogy falba ütközött, és nekem kell felemelnem őt. Szóval nagyon kommunikatívak vagyunk ezen a téren, és azt hiszem, ez tényleg segít."

A kétszeres DWTS-bajnok először 2018-ban nyílt meg a függőséggel való küzdelméről, és elárulta, hogy 2020-ban már két éve józan. A 30. évad előtt bevallotta, hogy ideges volt, hogy visszatér a műsorba és teljesen józanul fog fellépni, amit hétfő este megismételt.Cheryl Burke józansági útja hatással van a DWTS-re.

"A józansági utazásom tényleg felnyitotta a szemem, és most már szinte teljesen tiszta a fejem, mert most a gondolataim hangosabbak, mint valaha" - mondta a profi a Usnak. "Őszintén szólva ez az oka annak, hogy régebben ittam. Szóval most... olyan, mintha újra átélném ugyanazt az élményt, csak másképp. Nagyon jelen vagyok. Azt hiszem, ez sok bizonytalanságot hozott felszínre, és hogy ezekkel a kérdésekkel kell foglalkoznom - akár a koreográfia miatt, akár talán ez váltott ki valamit a múltból, ki tudja?". Minden 'Dancing With the Stars' profi az évek során: Hol vannak most?

A kaliforniai születésű lány megjegyezte, hogy ő is "nagyon magas és szinte lehetetlen" elvárásokat támasztott magával szemben. "Nincs olyan, hogy maximalizmus, de én nagyon is az vagyok - maximalista -, és csak azt akarom, hogy a partneremnek a lehető legjobb élményben legyen része, amikor a Dancing With the Starsban szerepel" - tette hozzá. "Ez egy egyszer az életben adódó lehetőség."

Burke és a 34 éves Rigsby már eddig is nagy utat tettek meg az ABC sorozatában töltött idejük alatt. Az első hetet követően mindkét táncos pozitív lett a COVID-19-re, annak ellenére, hogy be voltak oltva. Miután karanténba kerültek, sőt, virtuálisan a zsűrinek is felléptek, az október 13-i epizódban engedélyt kaptak arra, hogy visszatérjenek a bálterembe.