, 2021/11/17

Charles Melton a Captain Morgannel összefogva találta meg a megoldást a "Shot Face" problémájára. Zavarban vagy az arcod miatt, amit akkor vágsz, amikor a barátaiddal felhörpintesz? Charles Melton és a Captain Morgan összefogott, hogy megtalálják a megoldást.

 meg találta a megoldást

TV sorozatok időugrással: "One Tree Hill", "Riverdale" és még sokan mások. "[Shotface] az égő érzés, a borzongás, az arcod rángása, furcsa hangok és hangok és kifejezések kiadása" - mondta a 30 éves Riverdale színész exkluzívan az Us Weeklynek. "De van rá válasz, a válasz a Captain Morgan Sliced Apple, tényleg, a gyömbér, az alma árnyalatai - ez szinte Zen egy csészében". Charles Melton Ők is ugyanúgy kapnak lövést, mint mi.

Azt is megjegyezte, hogy ez az íz (az új kedvence) már kapható, és az időzítés pont megfelelő az ünnepek közeledtével. "Ez a tökéletes ital az ünnepek alatt egy csipetnyi almával és gyömbérrel, különösen a közelgő Hálaadás miatt" - tette hozzá a Sun Is Also a Star színésze. "Tudom, hogy ezt fogom ajándékozni a családtagjaimnak és a közeli barátaimnak. Már nagyon várom, hogy a családommal tölthessem az időt a hálaadáskor. Eljönnek majd Kansasból!"

Amikor éppen nem a meglőtt arca miatt aggódik, Melton a Riverdale hatodik évadát forgatja. Karaktere, Reggie szorosan együttműködik Mark Consuelos Hiram Lodge-jával - de ez az utolsó évad az egykori szappanopera sztárjának. "Imádom Mark Consuelost. Igazából igyekszem minél többet találkozni velük, amikor New Yorkba megyek" - tette hozzá az alaszkai születésű színész. "A sorozat folytatódik, de igazából soha nem gondolom, hogy ez a végső búcsú. Soha nem tudhatod, mire számíthatsz!"