, 2021/11/17

Bradley Cooper végre kitér a korábbi románc pletykákra az Egy csillag születik sztárjával, Lady Gagával kapcsolatban. Vajon mennyire gaga Bradley Cooper egykori színésztársa iránt?

Egy csillag születik sztárja

A színész november 17-én magyarázta el, hogy milyen is a valódi dinamikája Lady Gagával, és mi történt a Shallow című daluk előadása alatt a 2019-es Oscar-gálán.

A Csillag születik rajongói tudják, hogy Ally és Jackson a szerelemben elszabadultak, de mi a helyzet a karakterek mögött álló színészekkel? Lady Gaga és Bradley Cooper 2018-ban, a film mozikba kerülésekor romantikus pletykákat gerjesztettek.

Egyértelmű volt, hogy a társszereplők között szoros volt a kötelék, Gaga elárulta, hogy "azonnali kapcsolat" volt köztük, ami "abban a pillanatban jött, amikor megláttam őt". Az ellenkező híresztelések ellenére Gaga sokáig azt állította, hogy valójában nem voltak romantikus kapcsolatban. "Igen, az emberek szerelmet láttak, és - képzeld - ezt akartuk, hogy lássák" - mondta a 35 éves énekesnő 2019-ben Jimmy Kimmelnek.

Tudta, hogy a pletykákat csak a Shallow című daluk intim előadása táplálta az Oscar-gálán abban az évben. Gaga azonban elmagyarázta, hogy Bradley rendkívül részletesen megtervezte az egész koncertet: "Tudtam, hogy neki volt elképzelése arról, hogyan kell mennie". Szóval, a története stimmel? Bradley végül maga is foglalkozott a pletykákkal a The Hollywood Reporter című lapban november 17-én, szerdán.

Amikor a "Shallow" Oscar-díjas előadásáról beszélgettek, Bradley megerősítette, hogy mindenképpen színészkedtek. Valójában egyszerű oka van annak, hogy miért tűnt olyan gőzölgőnek: "Úgy tervezte meg az előadást, hogy úgy bontakozzon ki, mint egy jelenet a filmből, részben azért, hogy segítsen kezelni a saját félelmeit az élő énekléstől" - írja az outlet.

Bradley megosztotta: "Csak személyes szempontból csökkenti a szorongás szintjét". Mint megjegyezte: "Egyfajta szerelembe esnek abban a jelenetben a filmben. Ez az a robbanásszerű pillanat, ami egy színpadon, több ezer ember előtt történik velük... Olyan furcsa lett volna, ha mindketten a közönséggel szemben lévő székeken ülünk".

Ha ez nem oszlatja el a maradék kételyeket, akkor csak annyit kell tudni, hogy Gaga később megduplázta a tagadását is.

Őszintén szólva, szerintem a sajtó nagyon buta. Úgy értem, mi egy szerelmi történetet csináltunk. Nekem, mint előadóművésznek és mint színésznőnek, természetesen azt akartuk, hogy az emberek elhiggyék, hogy szerelmesek vagyunk" - mondta a House of Gucci sztárja az Elle-nek 2019 novemberében. "És azt akartuk, hogy az emberek érezzék ezt a szerelmet az Oscar-gálán. Azt akartuk, hogy ez átmenjen a kamera lencséjén és minden tévében, amin nézik".

A film megjelenésekor Bradley kapcsolatban élt Irina Shaykkal, de 2019 júniusában híre ment a szakításuknak. Ami Gagát illeti, ő és vőlegénye, Christian Carino állítólag 2019 elején szakítottak, és ő is megerősítette a szakítást 2019 júniusában. Most Michael Polanskyval, egy matekzsenivel randizik, aki a San Francisco-i Parker Institute for Cancer Immunotherapy igazgatótanácsának tagja.

Rocksztár személyiség

"Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztunk, rokonlelket éreztem benne" - mondta Lady Gaga a Time-nak Bradley Cooperről. "És amint meghallottam őt énekelni, megálltam a lábamon. Tudtam, hogy el tudja játszani a rocksztárt. Tulajdonképpen ő az egyetlen színész a bolygón, aki el tudná játszani ezt a szerepet."

"La Vie en Rose"

Miután meghallotta Gagát a "La Vie en Rose" című dalát egy rákellenes jótékonysági rendezvényen, Cooper elment Malibuba, hogy tesztelje a vele való kémiai kapcsolatot, és varázslatos volt. "Teljesen megvilágította a nap" - mondta a The New York Times Magazine októberi számában. "Annyira karizmatikus. Azt gondoltam magamban: "Ó, istenem. Ha ő ilyen a filmben, ha ez a legrosszabb forgatókönyv, hogy ő ilyen jelen van a filmben, akkor a film működni fog"."

Barátként kitüntetett

"Jól éreztem magam Bradley-vel - nem csak azért, mert olyan nagydarab, mint Sam [Elliot] -, hanem mert Bradley olyan kedves, szeretetteljes és valódi ember. Megtiszteltetés számomra, hogy a barátom vagy" - mondta Gaga a Cooper-t kitüntető American Cinematheque-díjátadón novemberben. "Annyira hálás vagyok neked, nem csak azért, mert jobb színésznővé tettél, hanem azért is, hogy barátként fordulhattam hozzád, sírhattam és önmagam lehettem, és te soha nem ítélkeztél felettem, mégis tiszteltél, mint szakembert" - mondta. "Soha nem volt még ilyen művészi élményem."