, 2021/11/15

A Gossip Girl öregdiákja először 2015 szeptemberében árulta el nyilvánosan, hogy rajong Swiftért, miután Livelyt azzal vádolták, hogy árnyékot vetett az énekesnő-dalszerzőre.

Taylor Swift barátsága  évről évre erősebb

Kiderült, hogy ez NEM a John Legend Bad Blood című dalának borítójához készült videoklip forgatása volt" - írta a színésznő egy L'Oreal-kampányfotózásról készült fotó mellé akkoriban az Instagramon keresztül. Bár a közösségi média felhasználói azt hitték, hogy Lively Swift "Bad Blood" című, sztárokkal teletűzdelt klipjével viccelődik, a Sisterhood of the Traveling Pants sztárja gyorsan tisztázta a dolgokat.

Bárki is gondolta, hogy árnyékot vetettem, nyilván nem tudja, hogy van egy 'Taylor Swift Please Be My Wife Voo Doo Doll' #obsessed Nézd, milyen király, hogy az unokahúgom, Heather rocksztárnak érzi magát" - írta akkor Lively. "Majdnem annyira szeretem a kanadai családomat, mint Taylor Livelyt. Mármint Swiftet. Oké, KINCS, hogy a vezetékneveinket kötőjellel írhatjuk. Xo Blake Swift-Lively 4eva".

Ugyanebben a hónapban Lively azzal viccelődött, hogy Swift "Shake It Off" című dalát fogja ismételgetni, miután bezárta életmóddal foglalkozó weboldalát, a Preserve-t.

Az biztos, hogy Lively mutatta be Swiftet Reynoldsnak, akit a Savages sztárja 2012-ben vett feleségül. A Deadpool-sztárt 2016-ban Swift hírhedt július 4-i partiján látták feleségével együtt. És bár az összejövetelről készült fotókon nem tűnt elragadtatottnak, Reynolds megígérte, hogy jól érezte magát.

"Ez egy olyan probléma, amivel egész életemben küszködtem" - emlékezett vissza 2020-ban az Entertainment Weeklynek adott interjújában, miután előkerültek a buliról készült fotók. "Ha nem vagyok tudatában annak, hogy fotó készül, a természetes nyugalmi arcom olyan, mint egy haldokló emberé. Fogalmam sem volt róla, hogy valaki fotót készít. Ezért nyugodtan pihentem egy olyan ember személyiségében, akinek a lelke láthatóan elhagyja ezt a földet"."

2020 februárjában Lively egyértelművé tette, hogy ő és Swift szorosabbak, mint valaha, amikor egy Buzzfeed-vetélkedő során "választania kellett egy hírességet, akit klónozhat". Bár elismerte, hogy az összes sztár - Swift, Leighton Meester, Gigi Hadid, Martha Stewart, Beyoncé és Anna Kendrick - "csodálatos" lehetőség volt, ő mégis a "Blank Space" énekesnője mellett döntött. "Taylorral kell mennem" - mondta. "Ugyan már! A világnak több Taylorra van szüksége. Nekem több Taylorra van szükségem."

2015

Két hónappal azután, hogy Lively az Instagramon keresztül megerősítette, hogy nem árnyékolja Swiftet, a két nő Ausztráliában találkozott. "A tegnapi nap olyan csodálatos szabadnap volt" - írta Swift egy Livelyval közös fotó mellé 2015 decemberében az Instagramon keresztül. "Hullámvasút, kenguruk és LOL-ok Blake Livelyval. Este találkozunk, Adelaide!"

2016

🎈 @taylorswift tudod, hogy érzek. 💜" - írta Lively egy Swiftnek készített születésnapi szelfi képaláírását 2016 decemberében. (A második születésnapi kiáltás a húga, Robyn Lively férjének, Bart Johnsonnak szólt). A házastársak 2016 júliusában Swifttel és akkori barátjával, Tom Hiddlestonnal ünnepelték a július 4-ét.

2017

Swift románca Hiddlestonnal nem tartott sokáig, de Lively és Reynolds mellette volt. A Us 2017 júliusában megerősítette, hogy a pár csatlakozott a "Mean" énekesnőjéhez és újdonsült férfijához, Joe Alywnhoz egy romantikus kiruccanásra Rhode Islanden.

Lively és Reynolds legidősebb lánya, James Swift 2017-es "Gorgeous" című számának csúcsán szerepelt. Americában a dalról 2018-ban. "Ez egy hangjegyzet volt, ami végül egy [Taylor Swift] dalban kötött ki. Elég elképesztő. A lányomnak most nagyon, nagyon szörnyű egóproblémái vannak ezután a dal után".

2018

Livelyt és Reynoldsot látták örömükben ugrálni, amikor Swift elénekelte a "Gorgeous"-t a koncertjén a Massachusetts állambeli Foxborough-ban 2018 júliusában.

A színésznő később "kínosnak" nevezte a kiborulásukat. "Ez volt a szörnyű színpadi szülői büszkeségünk igazi, szűretlen változata" - mondta a GMA-nak szeptemberben. "A gyerekeinknek nagyon normális élete van, már amennyire ez lehetséges. Szóval még csak címet sem kapott az albumon. Nekem kellene jogdíjat szednem!"

2019

Reynolds és Lively 2019 decemberében Swift 30. születésnapi partiján is jelen voltak.

2020

A rajongók 2020 júliusában tudhatták meg, mennyire közel áll a pár valójában Swifthez, amikor a nyolcadik stúdióalbumán, a Folklore-on megjelent a "Betty" című szám. A dalban Swift utal Lively és Reynolds legidősebb lányainak, Jamesnek és Ineznek a becenevére - és látszólag bejelentette a harmadik baba nevét, aki csendben érkezett 2019-ben.

"Hallottad a pletykákat Inezről / Egy szavát sem hiszed el" - énekli Swift a refrénben.

A híd szövegében ez áll: "Hazafelé sétáltam a törött macskaköveken / Csak rád gondoltam, amikor úgy állt meg, mint / A legrosszabb szándékaim szüleménye / Azt mondta: "James, szállj be, vezessünk"."