, 2021/11/16

Bella Hadid elárulta, hogy az elmúlt években szinte "minden nap" és "minden éjjel" sírt. A szupermodell kedden több sírós fotót posztolt magáról, és emlékeztette követőit, hogy a közösségi média nem a való élet.

Bella Hadid elárulta

"Bárki, aki küzd, kérem, emlékezzen erre. Néha csak annyit kell hallanotok, hogy nem vagytok egyedül" - írta hosszasan a képaláírásban. "Szóval tőlem nektek, nem vagytok egyedül. Szeretlek, látlak és hallak téged." A 25 éves lány folytatta, és elmondta a rajongóknak, hogy a mentális egészség és a kémiai egyensúlyzavar nem "lineáris", és egy hullámvasúthoz hasonlította, "fel és le" és "oldalazással".

Mindig van fény az alagút végén , és a hullámvasút mindig megáll egy ponton...[de] jobb lesz" - folytatta.

Hadid azt is írta, hogy volt már "elég összeomlás és kiégés" ahhoz, hogy tudja, hogy "ha elég keményen dolgozol magadon, időt töltesz egyedül, hogy megértsd a traumáidat, a kiváltó okokat, az örömeidet és a rutinodat, akkor mindig képes leszel megérteni vagy többet tanulni a saját fájdalmadról és arról, hogyan kezeld azt. Ez minden, amit kérhetsz magadtól".

Hadid idén korábban a mentális egészségéről beszélt a rajongóival. A sztár azzal zárta bejegyzését, hogy megköszönte a rajongóinak, hogy meghallgatták, ahogy megosztja vele az igazságát. Januárban Hadid - aki a múltban nyíltan beszélt arról, hogy tinédzser kora óta súlyos depresszióval és szorongással küzd - rövid szünetet tartott a közösségi médiában, hogy a mentális egészségére koncentráljon.

Bella Hadid kedden egy sor sírós fotót osztott meg a közösségi médiában. "Csak azért vagyok itt, hogy a béke és a szeretet eszköze legyek, hogy segítsek a szenvedő embereken és remélhetőleg idővel a világon" - írta képaláírásként egy fotósorozathoz az Instagramon keresztül. "Szánjatok időt arra, hogy segítséget kapjatok a mentális egészségetekhez. Megéri, hogy elérd a teljes potenciálodat."