, 2021/11/17

Az Alkonyat sztárja Taylor Lautner eljegyezte magát: "Minden kívánságom valóra vált. Taylor Lautner elárulta, hogy feltette a kérdést három éve tartó barátnőjének, Tay Dome-nak.

Taylor Lautner elárulta

A 29 éves Twilight-sztár csütörtökön kérte meg barátnője, Tay Dome kezét - erősítette meg a PEOPLE. A színész szombaton két fotót posztolt magáról és új menyasszonyáról az Instagramon, a képaláíráshoz pedig azt írta: "És csak így, minden kívánságom valóra vált". A Lautner posztjához tartozó első képen ő és Dome rózsaszirmokkal és gyertyákkal vannak körülvéve, miközben a férfi féltérdre ereszkedik egy kandalló előtt, miközben egy kis dobozt tart a kezében. Dome vele szemben áll, kezeivel eltakarva a száját.

Lautner egy egyedi tervezésű, ovális csiszolású gyémánttal kérte meg Dome kezét a Ring Concierge-től. A második képen Dome letérdel mellé, és Lautner arcát a kezében tartja. Mögöttük egy neonfelirat írja ki Lautner vezetéknevét. Dome a második fotót a saját Instagramjára posztolta, ahol a következő képaláírással látta el a posztot: "az abszolút legjobb barátom", és hozzátette: "NEM VÁRJUK MEG, hogy örökké veled maradjunk".

Lautner a kommentekben válaszolt a posztjára, azt írva: "Van egy hírem számodra, az érzés kölcsönös". Makena Moore, Lautner húga nem tudta visszafogni izgatottságát a pár miatt, Dome posztjához azt írta: "Végre lesz egy testvérem!!!!!!!!!!!!!!!", majd egy második kommentben hozzátette: "A legjobb barátaim összeházasodnak!!!!!".

Lautner és Dome, aki ápolónőként dolgozik, 2018-ban hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, amikor a férfi egy közös fotót posztolt, amelyen egymáshoz illő halloweeni jelmezben jelentek meg. Azóta folyamatosan tájékoztatják a rajongókat a kapcsolatukról a közösségi médiában, ahol a pár gyakran oszt meg közös fotókat. Márciusban Lautner egy édes Instagram-köszöntővel és egy sor szóló képpel ünnepelte Dome születésnapját, valamint közös pillanatokkal kettejükről.

"Boldog születésnapot ennek a másik bolygóról származó embernek. Te vagy a legcsodálatosabb lélek, akit valaha is volt szerencsém megismerni" - írta akkoriban. "Arra törekszem, hogy minden nap jobban hasonlítsak rád. Ez lesz az eddigi legjobb éved, és alig várom, hogy megtapasztaljam veled. Szeretettel, Tay fiú."

Taylor Lautner csatlakozik a Home Team Kevin James és Rob Schneider, az első filmszerepét 5 év óta. A saját születésnapi bejegyzésében Lautner februárban, Dome a színészt a "kedvenc emberének" nevezte. "Az elmúlt évben olyan áldozatos szeretetet mutattál nekem, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Nyomasztasz és támogatsz, hogy kövessem az álmaimat, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy időt kell töltenem távol tőled" - írta. "Neked van a legnagyobb szíved. Örökké szeretlek, édesem".