, 2021/11/17

A-Rod a Jennifer Lopeztől való szakítása után szemet vetett az egykori modellre és a New York-i "Real Housewife of New York" Kelly Bensimonra?

többször is elhívta randizni

Úgy hallottuk, hogy a Yankees egykori ütője, 46 éves, sms-t küldött az 53 éves valóságshow-sztárból lett ingatlanügynöknek, hogy együtt lógjanak.

"Aranyos és flörtölős sms-kapcsolatuk van" - mondja egy bennfentes. "Alex többször is elhívta már randira, bár még nem randizott vele".

Bensimon képviselője megerősítette a Page Sixnek, hogy ő és Rodriguez - aki lelkes ingatlanbefektető - kapcsolatban állnak egymással. "Az elmúlt néhány hónapban szórakoztató sms-kapcsolatot tartottak fenn" - mondta Bensimon képviselője. "Szerinte a férfi elbűvölő és úriember". Bensimon képviselője hozzátette: "Közös barátaik vannak, és a nő már beszélt vele az ingatlanokról".

A-Rod képviselője eközben sokkal szűkszavúbb és lényegre törőbb volt. "Egy ingatlanos lehetőséggel kapcsolatban kereste meg, és ennyi. Nincsenek flörtölős szövegek, nincs ott semmi. Sokan üzleti célból keresik meg őt". Bensimon idén már több mint 100 millió dollár értékben adott el ingatlanokat a Douglas Ellimannal.

A Page Six exkluzívan számolt be arról, hogy A-Rod kétéves eljegyzés után tavaly márciusban szakított Lopezzel. Kétszer is elhalasztották az esküvőjüket, miután felröppentek a pletykák, miszerint a férfi a "Southern Charm" valóságshow sztárjával, Madison LeCroy-val játszadozott. "Soha nem csalta meg fizikailag velem a menyasszonyát" - jelentette ki LeCroy a Page Sixnek, és azt mondta, hogy FaceTimeltek, de személyesen soha nem találkoztak. Lopez gyorsan továbblépett egy nagy feltűnést keltő románcba korábbi kedvese, Ben Affleck oldalán. A Page Six áprilisban szúrta ki őket először együtt. Eközben A-Rod randizási élete csendes volt - úgy tűnik, nem a próbálkozás hiánya miatt.