, 2021/11/18

Adele azt tanácsolja John Mayernek, hogy válása ellenére házasodjon össze. Adele azt szeretné, ha John Mayer gyűrűt húzna a nyakába. Az "Easy on Me" című dal énekesnője, aki idén vált el férjétől, Simon Koneckitől, a SiriusXM-nek adott interjújában azt mondta a híres hollywoodi agglegénynek, hogy valamikor mindenképpen össze kellene kötnie az életét.

Meg kellene házasodnod

"Ó, igen" - mondta, amikor a férfi megkérdezte tőle, hogy bele kellene-e vágnia a fejszéjébe. "Meg kellene házasodnod. Igen, szerintem ez egy igazán hihetetlen dolog, a házasság". Annak ellenére, hogy a rajongók szerint "feladta" a házasságát, Adele arra bátorította a "Neon" énekesét, 44, hogy házasodjon meg, mert ez védelmet nyújt neki.

"Igen, szerintem meg kellene. Nem igazán tudom megmondani, hogy miért, de határozottan nyitott vagyok az újbóli házasságra. Határozottan az vagyok, és az az érzés, amit a házasságban éreztem, a legbiztonságosabb érzés volt, amit valaha is éreztem az életemben" - folytatta - "és sajnos nem jött össze, de hiányzik a házasság".

Mayer érzelmileg meghatódva a lány szavaitól azt mondta, hogy "egyszer még" meg fog házasodni.

A Page Six tavaly januárban számolt be arról, hogy a 33 éves Adele és a 47 éves Konecki megegyeztek a válásukban, és úgy döntöttek, hogy a közös vagyonhoz és az adósságokhoz való jogokat közvetítéssel határozzák meg. Az egykori pár, akiknek közös 9 éves fiuk van, Angelo, évekig titkos házassági pletykák tárgya volt, de Adele csak a 2017-es Grammy-gálán erősítette meg, hogy összejöttek.

Először 2019 áprilisában váltak el, de azóta is barátságosak maradtak, Konecki és Angelo részt vettek az "I Drink Wine" című énekesnő CBS-koncert különkiadásának felvételén, amelyet vasárnap adtak le. Oprah Winfreynek adott interjújában azt is elmondta, hogy Konecki "megmentette" az életét. "Olyan pillanatban jött, amikor azt a stabilitást, amit ő és Angelo adtak nekem, senki más nem tudta volna megadni" - magyarázta. Mayernek eközben híres exbarátnők sora van, akik közé tartozik Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Katy Perry, Taylor Swift és Jennifer Love Hewitt.