, 2021/11/15

Adele azt mondja Rich Paul kapcsolata az első alkalom, hogy "szereti" magát a koncert különkiadásán.

A 15-szörös Grammy-győztes

A 15-szörös Grammy-győztes őszintén beszélt Oprah Winfreyvel az életről és a családról, miközben a 30 című, hamarosan megjelenő albumáról adott elő dalokat a CBS-en futó Adele One Night Only című műsorában.

Adele mesél arról, hogy Nicole Richie-vel és Jennifer Lawrence-szel barátkozott: "Emberivé tettek.

A 15-szörös Grammy-győztes, 33 éves színésznő a 39 éves sportügynökkel való kapcsolatáról mesélt Oprah Winfrey-nek az interjú során, és elárulta: "Ő egyszerűen vicces. Annyira vicces, nagyon vicces, igen. És nagyon okos. Tudod, nagyon, nagyon okos. Egészen hihetetlen nézni, ahogy csinálja, amit csinál". "És csak a könnyedségét" - tette hozzá Adele. "Minden nagyon simán ment."

Azt is megosztotta, hogy ez a kapcsolat az első alkalom, hogy "szeretem magam, és nyitott vagyok arra, hogy szeressem és szeressen valaki mást". "Ez csak az időzítés" - folytatta az "Easy on Me" énekesnője. "De érdekes lenne látni, hogy általában milyen a reakcióm bármire, ami bánt, most, hogy ennyire biztonságban érzem magam, és most a romantikán kívül is beszélek".

Adele a 67 éves Winfrey-nek a Simon Konecki volt férjétől való szakításáról is beszélt, és elárulta, hogy a válás alatt abbahagyta az ivást. "Amikor rájöttem, hogy sok munkám van magammal, abbahagytam az ivást, és elkezdtem sokat edzeni, meg ilyenek, hogy valahogy a középpontban maradjak" - mondta. Koneckinek is köszönetet mondott a házasságuk alatt gyakorolt pozitív hatásáért: "Azt hiszem, Simon valószínűleg megmentette az életemet, hogy őszinte legyek.

Ő egy olyan pillanatban jött, amikor a stabilitást, amit ő és Angelo adtak nekem, senki más nem tudta volna megadni, különösen nem abban az időszakban az életemben. Annyira fiatal voltam, és azt hiszem, egy kicsit elvesztem az egészben." "Bejött és stabil volt" - tette hozzá. "A legstabilabb ember, aki addig az életemben valaha is volt, még most is rábízom az életemet."

A koncertkülönlegesség során Adele a Los Angeles-i Griffith Obszervatóriumban lépett fel a sztárközönség előtt, amelyben többek között Drake, Selena Gomez, Leonardo DiCaprio, Kris Jenner, Ellen DeGeneres, Gayle King, James Corden, Lizzo, Gabrielle Union, Dwyane Wade, Melissa McCarthy és mások is szerepeltek. Adele a Hello című dallal kezdte a műsort, amelyről Winfreynek elmondta, hogy általában az első dal, amit előad.

"Kicsit furcsa lenne, ha a szett felénél lenne, tudod?" - mondta, hozzátéve, hogy a dal "a kezdete annak, hogy megpróbálom megtalálni magam, és még nem jöttem rá, hogy mi az, amit ehhez tennem kell". "Amikor írtam, igazi óda volt a kis énemhez, az idősebb énemhez, mindezekhez a dolgokhoz" - magyarázta. "Ez csak egy dal arról, hogy 'Még mindig itt vagyok'. Mint, 'Szia, még mindig itt vagyok, még mindig létezem az életem minden területén'."

Új dalokat adott elő a hamarosan megjelenő 30 című albumáról, valamint népszerű kedvenceket korábbi albumairól, köztük a "When We Were Young", a "Someone Like You" és a "Rolling in the Deep" című dalokat. Egy különleges vendéget is köszöntött: 9 éves fiát, Angelót, aki, mint elárulta, az eseményen látta őt először élőben. Amikor Winfreyvel a gyermekéhez fűzött reményeiről beszélt, Adele azt mondta, csak azt szeretné, ha "jó és boldog ember" lenne.

"Nem várok tőle semmit" - magyarázta. "Nem érdekel, hogy mi a karrierje, amíg szenvedélyesen csinálja, bármit is csinál, és boldog." Azt is elmondta, hogy nyitott arra az ötletre, hogy a jövőben több gyerekük legyen: "Szeretnék több gyereket. Nem lenne a világ vége, ha nem lenne, mert ott van Angelo, de igen, azt hiszem, igen".

Később a zenei szupersztár segített egy Quentin nevű férfinak, hogy feltegye a kérdést hét éve tartó barátnőjének, Ashley-nek. A meglepetésszerű lánykérést követően Adele a "Make You Feel My Love" című dal szívhez szóló előadásával adott szerenádot a szerelmespárnak.

Nem sokkal a vasárnap este sugárzott különkiadás előtt Adele a Twitteren azt írta, hogy "még soha életemben nem voltam ennyire ideges". A Griffith Obszervatóriumot pedig "a legszebb helyszínnek nevezte, ahol valaha is felléptem". "Köszönöm mindenkinek, aki ezt lehetővé tette. Oprah-nak, hogy megengedte, hogy egy biztonságos helyen, szeretettel mondjam el az igazságomat" - írta az énekesnő.

"Az egész dolog eléggé lehengerlő volt, kétszer láttam, és mindkétszer kisírtam a szemem". Folytatta: "Miután olyan hullámvasúton voltam az elmúlt években, majd a világjárvány, nehéz volt elképzelni, hogy valaha is újra színpadon énekelhetek. Szóval az a tény, hogy eljutottam oda, és az új dalaimat is elénekelhettem, millió dolgot érezhetek egyszerre!".

Paul is megünnepelte az alkalmat, amikor először posztolt barátnőjéről az Instagramon, és megosztott egy fotót magáról, amelyen Adele-lel és Winfreyvel pózol az Instagramon. Adele szeptemberben tette hivatalossá kapcsolatát Paul Instagramon, miután hónapokig tartó találgatások övezték randevújukat. Egy forrás júliusban azt mondta a PEOPLE-nak, hogy ők ketten már "néhány hónapja" randiztak. A múlt hónapban a Vogue-nak adott interjújában a díjnyertes énekesnő elárulta, hogy ő és Paul 2021 elején kezdtek randizni, miután két évvel ezelőtt egy partin találkoztak.