, 2022/8/30

Tudod, kik az eddigi legnépszerűbb hírességek? Íme egy kurátori lista, amely az összes híres személyiséget tartalmazza, függetlenül attól, hogy milyen területen tevékenykednek.

A végső ellenőrzőlista legnépszerűbb híresség

A legtöbb ember egész életét azzal tölti, hogy mindent megtesz azért, hogy a legnépszerűbb hírességek közé kerüljön. De mint tudjuk, a hírnév és a népszerűség megfoghatatlan értékek, és ugyanilyen nehéz mérni őket - egyesek számára a hírnév és a népszerűség azt jelentheti, hogy a leggazdagabb vagy legjobban fizetett hírességek közé tartoznak, mások számára a hírnév és a népszerűség azt jelentheti, hogy az egész világon vadul elismerik őket, vagyis a globális uralmat.

A legtöbbünket általában az élet különböző területein élő emberek inspirálnak igazán, mint például a népszerű színészek, színésznők, hírességek, üzletemberek, politikusok és mindazok az élő legendák, akik mérhetetlenül sikeresek a saját területükön és karrierjükben. Legyen szó Kim Kardashian Westről, aki megragadta a címlapokat, vagy Justin Bieberről, aki megtörte az internetet, a világ trendi és híres személyiségei közül már 2022-ben is szűkös volt a választék. Még a Twitter is felrobbant, ahogy a meghiúsult kapcsolatok, míg a sztárok viszályai híreket küldtek a világ minden tájára.

Legnépszerűbb 10 híresség 2022-ben

1 Barak Obama

Hírnév: 99%

Születési dátum: 1961. augusztus 4.

Születési hely: 1961: Kapiʻolani Medical Center for Women & Children, Honolulu, Hawaii, Egyesült Államok.

Barack Hussein Obama II amerikai politikus, a népszerű hírességek listájának élén áll. Édesanyja, Stanley Ann Dunham fehér amerikai volt a kansasi Wichitából, idősebb Barack Obama édesapja pedig fekete férfi a kenyai Alegóból. A Demokrata Párt aktív tagjaként ő volt az Egyesült Államok első megválasztott afroamerikai elnöke, és gyakran került a címlapokra mind politikai karrierjével, mind magánéletével. Az Egyesült Államok 44. elnökeként szolgált 2009-től 2017-ig.

2. Chris Evans

Hírnév: 98%

Születési dátum: 1981. június 13.

Születési hely: 13. június 13: Boston, Massachusetts, Egyesült Államok

Christopher Robert Evans ismert amerikai színész. Pályafutását változatos szerepekkel kezdte televíziós sorozatokban, mint például az Opposite Sex, 2000-ben. Chris Evan édesapja félig német és félig walesi/skót/angol felmenőkkel rendelkezik, míg édesanyja félig olasz és félig ír származású (erős gének, azt kell mondanom). A 80 millió dolláros nettó vagyonával a Marvel-filmsorozatban Amerika kapitányként játszott szerepéért szeretik, dicsérik és népszerűsítik leginkább. Jelenleg A szürke emberben játszott szerepe miatt van reflektorfényben, a Lightyearben egy karakter hangját adja, és egy készülő film, a Ghosted miatt.

3. Johnny Depp

Hírnév: 98%

Születési dátum: 1963. június 9.

Születési hely: 9. június 9: Owensboro, Kentucky, Egyesült Államok.

John Christopher Depp II amerikai színész, zenész és producer, vitathatatlanul generációnk egyik legnagyobb és legnépszerűbb híressége. Olyan alakításokkal, mint Jack Sparrow, Willy Wonka, Ollókezű Edward, vagy Gellert Grindelwald a Fantasztikus állatokban, híresen furcsa, egyedi és bolondos szerepeket játszott, és mindenki teljesen imádta értük - őt tartják az egyik legjobb hírességnek, akinek be lehet öltözni.

Bár a filmlistája már nem olyan termékeny, mint az 1980-as és 1990-es években, még mindig sikerült ellopnia a rivaldafényt. Azzal került a címlapokra, hogy 2012-ben a világ legjobban fizetett színészeként bekerült a Guinness-rekordok közé. Mindezek mellett számos díjat kapott, többek között egy Screen Actors Guild-díjat, egy Golden Globe-díjat, két BAFTA-díjat és három Oscar-díjat. Sajnos Oscar-díjat még nem nyert. Nemrég került reflektorfénybe a volt felesége, Amber Heard elleni hírhedt pere miatt. A népszerű színész tagja a Hollywood Vampires nevű rock-szuperegyüttesnek is. Sajnos Johnny Depp több alkohol- és drogbotrányba is belekeveredett. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy Hollywood egyik legnépszerűbb híressége és legtekintélyesebb színésze legyen.

4. Britney Spears

Hírnév: 98%

Születési dátum: 1981. december 2.

Születési hely: Britney Britney: McComb, Mississippi, Egyesült Államok

Britney Jean Spears amerikai táncosnő és énekesnő. Kétéves korában kezdett el énekelni és táncolni, és hamarosan több tehetségkutató versenyen is indult. Britney 2018. január 1-jén adta első televíziós zenei előadását a Dick Clark's Rockin' New Year című műsorában. A 90-es évek végén ő is szikrát vetett a tini-pop jelenségben. Sajnos a nyilvánosság intenzív vizsgálatnak vetette alá kaotikus magánélete miatt. Ez a szupersztár azonban az 1990-es évben felemelkedő hírneve óta a rivaldafényben van. Az olyan poppos slágerek kiadásától kezdve, mint a Baby One More Time, egészen addig, hogy drámai összeomlásai miatt került a címlapokra, ez a poplegenda mindig is mindenki beszédtémája volt. A pop hercegnőjeként is ismert énekesnő hatalmas globális sikert aratott, több mint 100 millió lemezt adott el világszerte, miközben több mint 100 díjat nyert karrierje során.

Érdekesség: Az ikonikus VMA-előadásában (I'm a Slave for You) szereplő tigris a Tigriskirályból ismert Doc Bhagavan Antle-é!

5. Beyoncé

Hírnév: 98%

Születési dátum: 1981. szeptember 4.

Születési helye: Beyoncéy Beyoncé: Houston, Texas, Egyesült Államok

Beyoncé Giselle Knowles-Carter amerikai énekesnő, színésznő, dalszerző és producer. Gyerekkorában még több ének- és táncversenyen is fellépett. A 90-es évek végén vált híressé, mint minden idők egyik legkelendőbb lánycsapatának, a Destiny's Childnak az énekesnője. Azóta kristálytisztán kiderült, hogy Beyoncé szupersztár, és szólóénekesi karrierje ezt újra és újra bizonyítja. Ő is egyike azon népszerű hírességeknek, akik zenéjükkel és úttörő szórakoztatási módszereikkel művészetet teremtenek.

Emellett ő volt az első fekete nő, aki a Coachella főcímzenekara volt, az első női előadó, aki egy este alatt hat Grammyt nyert, és az első női énekesnő, aki a Lemonade című vizuális albumával tizenkét dallal került fel a Billboard Hot 100-as listájára.

Érdekesség: Terhességi bejelentése kevesebb mint nyolc óra alatt 6 335 571 lájkot hozott az Instagramon, aminek köszönhetően Guinness-rekordot állított fel (a fenébe is)!

6. Kim Kardashian

Hírnév: 97%

Születési dátum: 1980. október 21.

Születési hely: Kardashian Kimashian: Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok

Van egyáltalán olyan időszak, amikor Kim Kardashian West nem töri meg az internetet vagy nem trendi? Valójában ő egyike azoknak a népszerű hírességeknek, akik valószínűleg nem tudnak létezni vagy működni anélkül, hogy egy-egy vitatott Kardashian-sztori ne terjedne a neten. Kimberly Noel Kardashian amerikai modell, socialite, médiaszemélyiség és üzletasszony. A Keeping Up With the Kardashians elindítása után minden másodperccel egyre híresebb és sikeresebb lett. Kim Kardashian emellett saját ruhavonalat, edzés DVD-ket, mobiljátékot, könyvet, emojikat, KKW Beauty vonalat, alakformáló ruhákat és parfümöt is készített. Emellett gyakran adományoz sokat jótékonysági célokra is.

Érdekesség: Kim Kardashian segített kiszabadítani Alice Johnsont a börtönből (gasp), és arra koncentrál, hogy képzett ügyvéd legyen (ez már valami!).

7. Morgan Freeman

Hírnév: 97%

Születési dátum: 1937. június 1.

Születési hely: Morgan Morgan, 1937: Memphis, Tennessee, Egyesült Államok

Morgan Freeman amerikai színész, narrátor és rendező. Jellegzetesen mély hangjáról ismert, és arról, hogy számos filmes műfajban különböző ikonikus szerepeket játszik. Finom humora, érzelmi mélysége, párbeszédek előadása és sokoldalúsága a modern amerikai filmművészet egyik legnépszerűbb hírességévé és elismert személyiségévé tette. Emellett bölcs és zseniális jelenléte miatt ideális volt elnökök és istenek alakítására is. Morgan Freeman valóban egy gigantikus rajongói kedvenc celeb. Legepikusabb filmje, A Shawshank-megváltás a mai napig verhetetlen, és még a legkeményebb lelkeket is képes elolvasztani.

8. Lady Gaga

Hírnév: 97%

Születési dátum: 1986. március 28.

Születési helye: Gaga Gaggai, szül: Lenox Hill Hospital, New York, Amerikai Egyesült Államok.

Stefani Joanne Angelina Angelina Germanotta, szakmailag Lady Gaga néven ismert amerikai énekesnő, színésznő, dalszerző és djongorista. Híres zenei sokoldalúságáról és imidzs-újraalkotásairól - elkápráztat (inkább sokkol) minket extravagáns öltözékeivel, a tojáskeltetőktől a húsruhákig. Lady Gaga még tinédzserkorában kezdett el fellépni: iskolai színdarabokban játszott és nyílt mikrofonos esteken énekelt. Határozottan nehéz figyelmen kívül hagyni nagy tehetségét, amikor már tizenkét Grammy-díjat zsebelt be. Sőt, Joe Biden amerikai elnök beiktatásán ő énekelte az amerikai himnuszt.

Érdekesség: Gaga birtokolja Michael Jackson ruháit, amelyek között megtalálható a Thriller dzsekije és az egyik kesztyűje is!

9. Sandra Bullock

Hírnév: 97%

Születési dátum: 1964. július 26.

Születési hely: 26: Arlington megye, Virginia, Egyesült Államok

Sandra Annette Bullock népszerű amerikai színésznő és producer. Számos díjjal, többek között Golden Globe-díjjal és Oscar-díjjal is kitüntették. Emellett kétszer - 2010-ben és 2014-ben - ő volt a világ legjobban fizetett színésznője. Mintegy cseresznye a tetején, a Time 2010-ben a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta.

10. Jennifer Lopez

Hírnév: 97%

Születési dátum: 1969. július 24.

Születési hely: Lopez Lopez Lopez, szül: Castle Hill, New York, Egyesült Államok

Jennifer Lynn Affleck amerikai színésznő, énekesnő és táncosnő. Népszerű beceneve J.Lo. Fly Girl táncosnőként kezdett el szerepelni 1991-ben az In Living Color című szkeccs-komédia televíziós sorozatban. Ebben a tévésorozatban 1993-ig maradt állandó szereplő, amikor is úgy döntött, hogy színészi karrierbe kezd. A jelenlegi állás szerint fellépett a 2020-as Super Bowl-on, szerepelt a Marry Me című filmben és producere volt, valamint énekelt Joe Biden beiktatásán 2021-ben. Nemrég azzal is címlapokra került, hogy összeházasodott volt és régi szerelmével, Ben Affleckkel.

Érdekesség: Lopez az egyetlen nő, akit kétszer is beválasztottak az FHM világ legszexisebb nője címre!