, 2021/11/16

"Mindketten elájultunk, és emlékszem, hogy sírva fakadtam, és azt mondtam, hogy ez mekkora őrültség" - mondta Chloe Trautman az eljegyzéséről.

ez mekkora őrültség

A 25 éves Siesta Key sztárja csütörtökön jelentette be, hogy a pár a Utah állambeli Bryce Canyon Nemzeti Parkban jegyezte el egymást. Miközben fotókat osztott meg a romantikus pillanatról, Trautman elárulta, hogyan kérte meg Long a kezét. "Tegnap IGEN-t mondtam a lelki társamnak Tündérországban" - írta a posztja alá, amelyhez egy közeli képet is mellékelt a hatalmas smaragd eljegyzési gyűrűjéről.

"Chris elvitt minket egy 8,2 mérföldes körpályára, ami a legnehezebb dolog volt, amit valaha is csináltam az életemben - mentálisan és fizikailag is. Az érzelmi felszabadulás a túra befejezése után leírhatatlan volt. Ahogy a kilátónál álltam, és az összes érzelemről elmélkedtem, amit a túra során éreztem, hallottam, hogy Chris kimondja a nevemet, és megfordultam, és ott állt féltérdre ereszkedve."

"Mindketten elájultunk, és emlékszem, hogy könnyekben törtem ki, és azt mondtam, hogy ez őrület! Megkérte a kezem, és én igent mondtam" - folytatta. "Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztam Chrisszel, tudtam, hogy ő az igazi. Tiszta boldogságban vagyok, és el sem hiszem, hogy a legjobb barátommal tölthetem az életemet!!! Egész reggel hívogattuk a barátokat és a családot, és látva mindenki reakcióját, mindkettőnket annyi szeretettel tölt el. Még mindig sokkos állapotban vagyok, és nem igazán tudom, hogyan fejezzem be ezt a bejegyzést."

`Trautman végezetül a szeretet jelentőségéről beszélt, és azt "a bolygó legerősebb erejének" nevezte. Elmagyarázta annak jelentőségét is, hogy Long smaragdgyűrűvel kérte meg a kezét. "A smaragd a szívcsakrához kapcsolódik, és számos metafizikai tulajdonsággal rendelkezik, amelyek közül néhány az együttérzés, az egyensúly, a bölcsesség, a türelem és az egyetemes szeretet. És azok, akik közel állnak hozzám, tudják, hogy már jó ideje [sic] a smaragdok megszállottja vagyok" - mondta.

"Ez a gyűrű annyi szeretetet rejt magában" - tette hozzá. "Ha üzenhetek valamit, az az, hogy soha ne hagyd abba a szerelmet magadba, az életbe és a lelki társadba. A szerelem határtalan, végtelen, és mindig, mindig, mindig lehetséges!" Trautman nagyrészt megtartotta magánéletét magánéletét, amikor csatlakozott a Siesta Keyhez. De májusban hivatalossá tette a kapcsolatát Instagram májusban, megosztva a pár nyaralásáról készült fotók körhintáját.

Nemrég Trautman megnyílt a bizalom fontosságáról egy romantikus kapcsolatban. "Megbízom ebben a férfiban az elmémet, a testemet, a lelkemet és a szívemet" - írta a párról készült képhez. "És ez olyasvalami, amit igazán soha nem fogom tudni szavakkal kifejezni, hogy mit jelent ez nekem. Köszönöm Chris, hogy olyan ember vagy, amilyen vagy, és hogy megengedted, hogy bízzak benned. Szeretlek." Amikor a múlt hónapban részt vettek Madisson Hausburg és Ish Soto esküvőjén, Long az Instagramon utalt rá: "Talán mi leszünk a következők.