, 2022/12/5

A tanárok az elmúlt néhány évben mindent megtettek. A diákjaikkal való személyes kapcsolatfelvételtől kezdve az RSV, a megfázás és az influenza idei robbanásszerű terjedésének kezeléséig, rugalmasnak, türelmesnek és határozottnak kellett lenniük szinte a nap 24 órájában.

A legjobb tanári ajándék

Bár a tanárok mindenképpen megérdemlik az aranycsillagot a kemény munkájukért, egy jó ajándékkal az ünnepi szezonban is remekül ki lehet fejezni a hálánkat.

A tökéletes ajándéknak kedvenc pedagógusod számára nem kell drágának vagy díszesnek lennie. Valójában elég egy egyszerű, szívből jövő üzenet, amely kifejezi a hálát és az izgalmat az előttünk álló évre. Persze az sem árt, ha ajándékkártyát, ehető finomságot vagy valamit adsz hozzá, amit stresszoldásra használhatnak.

Elektromos kávémelegítő

Ez az elektromos kávémelegítő megakadályozza, hogy bármelyik tanár kávéja kihűljön a nap folyamán, így minden korty ugyanolyan jó lesz, mint az előző. Gyermeked tanára nagyon hálás lesz.

Személyre szabott tanári könyvjelző

Az angoltanárod valószínűleg imád olvasni, de az oktatás iránt érdeklődők körében is elég népszerű hobbi. Ha tehát egy olcsó, de valójában hasznos és átgondolt ajándékot keresel a listádon szereplő minden tanárnak, ne keress tovább.

Elefántos asztali szervező telefontartóval

Segíts rendet tartani az életében lévő tanárnak ezzel az aranyos elefánt alakú ceruzatartóval, amelynek agyarában egy kényelmes hely van a telefon tárolására.

Uzsonnás táska

A tanárnak, aki minden nap magával hozza az ebédjét, ez a szivárgásmentes táska biztonságosan tárolja bármelyik ételt, és akár négy órán át hidegen vagy melegen tartja.

Személyre szabott tanári kulcstartó

Több tanára is van, akikkel szeretné megosztani a megbecsülés jelét? Ezek a kulcstartók a tanár nevével személyre szabott kedves érzelmekkel és bűbájokkal díszítettek.

Tanár színezőkönyv

A felnőtt színezőkönyvek a végső stresszoldó, amire minden tanárnak szüksége lehet. Ráadásul bárki számára remek módja annak, hogy kapcsolatba kerüljön a művészi oldalával.

Motivációs naptár

Ez a motivációs naptár nem csak abban segít a tanárnak, hogy nyomon kövesse a dátumokat, de tele van inspiráló üzenetekkel is, amelyek segítenek neki pozitívnak maradni a munkanapok során.

Tanár színező naptár

A tanárok a tudás könyvei, de néha csak egy kis szünetet szeretnének adni a sok gondolkodásnak. Minden tanár imádni fogja a menekülést ezzel a felnőtt színezőkönyvvel/tervezővel.

Clean Air háromcsomagos szobanövény-kollekció

Ha tudod, hogy a tanárod növényrajongó, ezek a szuper aranyos és kicsi szukkulensek életet visznek az otthonukba vagy az osztályterembe. Adja mindhármat egynek, vagy külön-külön néhány kedvenc tanárának.

Nagy kapacitású tolltartó

A tanári tolltartó inkább egy Mary Poppins táskára hasonlít, különösen akkor, ha még nem álltak át a teljesen digitális használatra. Ez a tolltartó akár 50 tollat vagy 90 ceruzát is képes befogadni, és zsebekkel rendelkezik más kisebb írószerek, például Post It-ek és még egy mini tűzőgép számára is.

HEPA légtisztító

Ez a kisméretű légtisztító (6,3 hüvelyk x 6,3 hüvelyk x 9,3 hüvelyk) tökéletes egy tanár íróasztalára. Kiszűri az osztálytermi port, polleneket, penészspórákat és egyebeket.

Személyre szabott boros pohár

Ez a szigetelt borospohár csak az igazat mondja! Ráadásul a személyre szabás lézergravírozással történik, így nyugodt lehetsz, ha tudod, hogy kedvenc tanárod sok-sok iskolaévig fogja élvezni kedvenc borát ebben a különleges, szár nélküli pohárban.

Women of Change fürdőbalzsam ajándékcsomag

Minden pedagógus értékelni fogja ezt az öt fürdőbalzsamból álló készletet, amely Rosa Parks, Ruth Bader Ginsburg, Frida Kahlo, Amelia Earhart és Maya Angelou előtt tiszteleg a csomagolásban. Még jobb: A vállalat elkötelezett a gyógyulófélben lévő nők, fogyatékkal élők és olyanok alkalmazása mellett, akiknek második esélyre van szükségük.

Hordozható utazóedények tokkal

Ez a rozsdamentes acél evőeszközkészlet tökéletes minden tanár számára, hogy ebédidőig elrejtse az íróasztalában. Nagyszerű a környezetbarát tanárnak, aki igyekszik csökkenteni a műanyagfogyasztást is.

Amazon ajándékkártya

Pop-kvíz: A köszönetajándék, amely nem fogy el?

A válasz: A hálaadás, ami a legjobban megajándékoz: Aki lehetővé teszi, hogy a tanár maga válassza ki az ajándékot. Az ajándékkártya mindig A+ ajándék, bízz benne.

Sherpa takaró zsebbel

Ez a kényelmes takaró tökéletes minden tanárnak, aki állandóan fázik a munkahelyén. Az asztaluknál ülve rávethetik, hogy egy pillanat alatt felmelegedjenek.

Egy átgondolt köszönőkártya

A végső köszönetajándék egy tanárnak egy egyszerű, mégis tartalmas ajándék. Kezdd az új évet a megfelelő lábbal, és mutass egy kis elismerést az új tanárodnak. Nincs is jobb módja, hogy ezt egy átgondolt, kézzel írt kártyával kifejezd (bár egy ajándékkártya becsúsztatása sem árt).

Mini instant fényképezőgép

A legjobb emlékek az iskolában születnek. Adj a tanárnak egy olyan módot, amellyel egész évben dokumentálhatja őket ezzel az instant mini fényképezőgéppel, amelyet az órán és otthon is használhat.

Karamellás csokoládé és ropogós ajándékkosár

Ha olyan rágcsálnivalót szeretne adni a tanárának, amit megoszthat a munkatársaival, ez az ajándék egy egész menünyi rágcsálnivalót tartalmaz, köztük mogyoróvajas perecet, hárommagvas kekszet és paprika-hagyma relish-t.

Holdlámpa

Ez a mókás holdlámpa nagy sikert arat majd a diákok körében a természettudományos órákon. Miközben a világűrt tanulmányozzák, ez a lámpa hozzájárul az osztályterem hangulatához.

Forró csokoládé ajándékláda készlet

Ezek a finom forró csokoládék felkerültek Oprah's Favorite Things 2022-es listájára, szóval tudod, hogy jók! És az olyan ízekkel, mint a Toasted Marshmallow, Deep Dark & Salted Caramel, melyik csokoládéimádó tanár ne lenne megszállott?

Gumírozott fa töltőpad

Az állandóan rohangáló tanárnő értékelni fogja ezt az elegáns, fából készült töltőpadot, amikor legközelebb be kell töltenie a telefonját, tabletjét vagy fülhallgatóit.

Filc betűtábla

A helyesírás sokkal szórakoztatóbb ezzel a filc betűtáblával. Akár úgy dönt a tanárnőd, hogy a lecke során használja, akár úgy, hogy inkább minden nap egy bátorító üzenetet jelenít meg rajta a diákjainak, ez egy szórakoztató szójátékos ajándék, amit adhatsz.

'Teacher Off Duty' strandtörölköző

Ha úgy gondolod, hogy a "Mit csináltam a nyári vakációmban" című esszéjükben a strandolásról van szó, nem pedig a tanításról, akkor ez egy nagyszerű ajándék. Tökéletes a medencénél henyélő tanároknak is!

Queen Bee testvaj ajándékcsomag

Legyünk őszinték, a gyereked tanára megérdemli az összes önápoló eszközt. Imádni fogja ezt a négy testvajból álló készletet, amely olyan illatokat tartalmaz, mint a rozmaring és levendula, a kamilla és mirha, valamint a tupelo méz.

Borbarátok ajándékkosara

Ajándékozza meg tanárát a tökéletes kikapcsolódási lehetőséggel egy hosszú tanítási nap után. Ez a borkedvelők kosara egy vörösboros sangria készletet, egy fűszeres fehér sangria készletet, egy mulling fűszer készletet, borászati eszközöket és egyebeket tartalmaz.

Válogatott csokoládék

Soha ne ássa alá egy jó doboz csokoládé erejét. Csak győződj meg róla, hogy a tanárodnak kettőt is veszel belőle, hiszen tudod, hogy semmiképp sem ússzák meg, hogy ne osszák meg a diákjaikkal.

Kültéri pikniktakaró

Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a tanárok mennyire SZERETIK a nyári szünetet. Sőt, talán még a diákjaiknál is jobban szeretik. Ezért egy olyan ajándék, amelyet ebben a különleges időszakban - és igazából kora őszig bármikor - használhatnak, mint ez a könnyen hordozható szabadtéri takaró, garantáltan mosolyt csal az arcukra. Ráadásul vízálló, így nem kell aggódniuk amiatt, hogy a kiömlött folyadékok tönkreteszik a pihenésüket.