, 2021/11/16

Shaunie O'Neal és Keion Henderson lelkész eljegyezték egymást: "Ez a szerelem örökké tart. A Kosárlabdafeleségek sztárja és executive producere közel két év randizás után november 11-én mondta ki az igent barátja, Keion Henderson lelkész lánykérésére.

Ez a szerelem örökké tart

A Kosárlabdafeleségek sztárja és executive producere, 46 éves, közel két év randizás után november 11-én mondta ki az igent barátja, Keion Henderson lelkész lánykérésére, erősítette meg a képviselője kizárólag a PEOPLE-nek. "Ez volt életem egyik legvarázslatosabb és legkülönlegesebb napja, olyan valakiként, akit hivatalosan még soha nem kértek meg - mintha nem térdeltek volna le egy térdre és kérdezték volna meg, hogy 'hozzám jössz-e feleségül' pillanat" - mondja Shaunie a PEOPLE-nek adott nyilatkozatában.

"És őszintén szólva én vagyok az a személy, aki azt hitte, hogy soha az életben nem fogok megtapasztalni egy ilyen szerelmet. Minden hihetetlenül csodálatos volt azon az éjszakán". Így folytatja: "Egyetlen dolgon sem változtatnék. Ami azt illeti, azt kívánom, bárcsak újra és újra átélhetném. Keion Isten rendkívüli embere. Bölcs, támogató, annyira szeretetteljes és figyelmes. Olyan módon szeret engem és a gyermekeimet, ami megváltoztatta az életemet és a szívemet.

Minden nap arra késztet, hogy jobbá váljak. És imádkozom, hogy én is ezt tegyem érte. Ez a szerelem ÖRÖKRE szól, és megtiszteltetés és túláradó boldogság, hogy örökké együtt lehetek vele." Henderson saját nyilatkozatában a PEOPLE-nak elmondta: "Soha nem szerettek még annyira, mint most". "Soha életemben nem találkoztam még támogatóbb emberrel. Shaunie és köztem tagadhatatlanul elválaszthatatlan kapcsolat van" - mondja. "Nem vagyok hajlandó hagyni, hogy bárki más elfoglalja a helyét.

Az egymás iránt érzett szeretet és tisztelet hozzájárul a folyamatosan fejlődő alázatunkhoz és növekedésünkhöz. Ami végső soron Istennél is hasonlóbbá tesz minket. Ki ne szeretne olyan házastársat, aki még inkább a Teremtőhöz teszi hasonlóvá? Ő egyszerűen a legjobbat hozza ki belőlem, és a legjobbat akarja nekem. Minden olyan szerelem, amely mindezt természetes módon valósítja meg, érdemes követni. Az eljegyzésünk egy új nap kezdete."

A pár egy trópusi szigeten jegyezte el egymást 23:11-kor. A 11/11 motívum "jelentős szimbolizmus és kapcsolódási pont" Shaunie és Henderson számára, mondja a képviselője. Ez "jelentős szerepet játszik a kapcsolatukban, amióta megismerkedtek, mivel minden nap ebben az időpontban naponta hívnak, SMS-t írnak vagy imádkoznak együtt, minden nap, kivétel nélkül. Így ez lett a tökéletes nap szerelmük megerősítésére".

Henderson egy egyedi, 4,22 karátos, sugárzó csiszolású gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét, 18 karátos fehérarany szalaggal. Shaunie és Henderson először szakmailag ismerték egymást, mielőtt 2020 februárjában kezdtek randizni, miután egy közös barátjuk összekapcsolta őket. Shaunie korábban Shaquille O'Neal felesége volt 2002 és 2011 között. A párnak négy közös gyermeke van: Shareef, Amirah, Shaqir és Me'arah. Shaunie egy másik fiúnak, Mylesnek is anyukája egy korábbi kapcsolatából.

Hendersonnak egy 9 éves lánya van egy korábbi házasságából.