, 2021/11/18

Lily James és Sebastian Stan a Hulu Pam & Tommy limitált sorozatának első teaserében A Pam & Tommy, Lily James és Sebastian Stan főszereplésével, Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideó-botrányának történetét meséli el az 1990-es évekből.

szexvideó-botrányának története

Szerdán jelent meg az első teaser trailer a Hulu új sorozatához, a Pam & Tommyhoz, amely a Pamela Anderson és Tommy Lee 1995-ös szexvideóját dolgozza fel.

Sebastian Stan alakítja Lee-t Lily James angol színésznő mellett, aki felismerhetetlenül hasonlít Andersonra. Lily Jamesnek "3-5 órára" volt szüksége ahhoz, hogy minden nap Pamela Andersonná változzon a Pam & Tommy számára.

Seth Rogen és Nick Offerman is megjelenik, mint a férfiak, akik jönnek, hogy birtokolják a szexvideót, amelyet Anderson és Lee nászútján készítettek, ami a történelem egyik első internetes töréspontjához vezet. A teaser gyors tempójú klipeket tartalmaz, amelyekben Lee, a Mötley Crüe dobosa a régi izomautójával száguldozik, Anderson pedig ikonikus piros egyrészes fürdőruhájában pompázik a Baywatch tengerparti forgatásán.

A klipben Rogen Rand Gauthierjét is láthatjuk, aki teljesen feketében tör be egy kúriába. Miután a jelenetekben az immár 54 éves Anderson és az 59 éves Lee egy éjszakai klubban szenvedélyesen csókolóznak, Rogen és Offerman karakterei egy videoképernyőt néznek döbbenten, miközben szerelmeskedés hangjai hallatszanak.

"Ez annyira... magánügy" - halljuk Offerman Miltie bácsikáját mondani a hangalámondásban. "Olyan, mintha olyasmit látnánk, amit nem kellene látnunk. És pont ettől olyan izgalmas."

Andersont ismét a forgatáson látjuk piros fürdőruhában, amint besétál egy lakókocsiba, ahol mindenki bámulja, amíg el nem veszi a VHS kazettát, és döbbenten nézi.

"Minden másodperc, ami eltelik, ez a kazetta terjedhet" - mondja Lee-nek, mire a férfi válaszol: "Bébi, majd visszaszerezzük". A sztárpár végül egy számítógép előtt ül egy betárcsázós kapcsolattal, miközben egy képernyőt bámulnak, amelyen egy pornóoldalt mutatnak, amelyen ez áll: "Pamela's Hardcore Sex Video", valamint "Pamela Anderson

A Pam & Tommy-ban az Orange Is The New Blackből ismert Taylor Schilling, valamint Pepi Sonuga és Andrew Dice Clay is szerepel. A sorozat nyolc epizódjából hármat Craig Gillespie rendezett, aki a 2017-es I, Tonya-t irányította - amelyben szintén Stan volt a főszereplő. A Pam & Tommy premierje február 2-án lesz a Hulun.

3 millió forint személyi kölcsön 5 évre?